Sjors Sportief en creatief

EK Poule Nijkerk

Ken je Sjors Sportief en Creatief nog?!

Dit jaar organiseert Sjors samen met ons een echte EK Poule! Wil jij tegen de buurtsportcoaches strijden om eerste plek? Doe dan mee!

Meedoen kan via deze link of gebruik onderstaand stappenplan!

  1. Maak een account aan op www.sjorsekpoule.nl
  2. Ga naar: ‘Vriendenpoules’
  3. Klik op: ‘Zoek poule’
  4. Zoek onze poule op naam: ‘Nijkerk Sportief en Gezond’
  5. Nu kun je alle ronde 1 en 2 van de poule invullen. Succes!

Voor vragen en meer informatie over de EK poule kun je terecht bij rens@nijkerksportiefengezond.nl

Sjors Sportief en Creatief

Zit je op de basisschool en weet je nog niet zo goed welke sport je graag zou willen doen of wil je het bespelen van een muziekinstrument eens uitproberen? Dan is Sjors Sportief en Creatief misschien wel iets voor jou! Je kiest een sport of iets creatiefs waarna je een aantal lessen volgt. De meeste lessen zijn gratis, je krijgt een goed idee waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

In 2018  is het Sjors Sportief en Creatief geïntroduceerd in de gemeente Nijkerk. Dit jaar zijn we hier ook weer mee gestart, en op woensdag 17 maart is de lancering en kunnen de aanmeldingen starten! Sjors Sportief en Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport en cultuur aanbieders in Nijkerk. Elke sport en cultuur vereniging kan zich aanmelden waarna alles wordt gebundeld in een Sjors Sportief boekje die voor de voorjaarsvakantie wordt aangeboden aan alle kinderen in Nijkerk. In het boekje staan allemaal leuke clinics/trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Ga naar www.sjorssportief.nl en schrijf je in!

Ook is er een speciaal aanbod voor kinderen met een beperking. In het Sjors Sportief en Creatief boekje is het aanbod voor kinderen met een beperking te herkennen aan een extra logo bij het logo van de betreffende club.

Bekijk hier het Sjors boekje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach:
Rens Ruitenberg: rens@nijkerksportiefengezond.nl

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op