Jeugd

Sjors Sportief en creatief

Zit je op de basisschool en weet je nog niet zo goed welke sport je graag zou willen doen of wil je het bespelen van een muziekinstrument eens uitproberen? Dan is Sjors Sportief en Creatief misschien wel iets voor jou! Je kiest een sport of iets creatiefs waarna je een aantal lessen volgt. De meeste lessen zijn gratis, je krijgt een goed idee waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

Sport- en cultuur stimulering

Sjors Sportief en Creatief is een landelijk sport- en cultuur stimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende sport en cultuur aanbieders in Nijkerk. Elke sport en cultuur vereniging kan zich aanmelden waarna alles wordt gebundeld in een digitaal Sjors Sportief boekje die voor de voorjaarsvakantie wordt aangeboden aan alle kinderen in Nijkerk. In het boekje staan allemaal leuke clinics/trainingen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven. Ga naar www.sjorssportief.nl en schrijf je in.

Kinderen met een beperking

Ook is er een speciaal aanbod voor kinderen met een beperking. In het Sjors Sportief en Creatief boekje is het aanbod voor kinderen met een beperking te herkennen aan een extra logo bij het logo van de betreffende club.