Over ons

Het team

Hieronder ziet u een overzicht van het team. Ons team bestaat uit fanatieke sportprofessionals die actief zijn op verschillende domeinen. Wilt u weten waar we actief zijn? Neem dan gerust een kijkje op onze website of sociale media!

Het buurtsportteam Nijkerk Sportief en Gezond is actief binnen de gemeente Nijkerk. De sportprofessionals van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Nijkerkse bevolking meer in beweging te laten komen en een gezonde leefstijl te stimuleren. Ook organiseren de sportprofessionals zelf activiteiten en ondersteunen ze scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.

Justin Polman
Sportkanjerclub en Bewegen in de wijk jeugd

Arda Thijssen
Life Goals en Aangepast sporten

Elyza Altemul
Jeugdfonds sport en cultuur

Jamy van Ijken
Kanjers in de sport en Sportevenementen organiseren

Jens Dirksen
Wandelfit – plus ondersteuning en Wandelchallenge

Jonah Melgers
Bewegen in de wijk volwassenen- senioren

Jordy Kurvers
Sportplatform – organiseren en Sjors sportief en creatief

Jur Maatman
Old stars

Nancy Tesselaar
Jogg, Beweegloket, Fit@school, Koningsspelen

Nick Scholten
Strategisch coordinator (valpreventie en Jogg)

Ryan de Waal
MQ scan organiseren

Nijkerk Sportief en Gezond is een onderdeel van de Sportprofessional.nl groep. Sportprofessional.nl is expert bij het matchen van vraag en aanbod in de Buurt-Onderwijs-Sport driehoek. Sportprofessional.nl is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams. Benieuwd wat Sportprofessional.nl nog meer doet? Bezoek gerust de website eens.