Volwassenen / Senioren

QR-Fit

De gezondste manier om van de buitenlucht te genieten, nu ook in gemeente Nijkerk!

De mooie openbare ruimte in gemeente Nijkerk wordt met de komst van het nieuwe QR-FIT concept op een leuke manier beweegvriendelijk gemaakt. Mensen gaan massaal naar buiten bewegen, ben jij klaar om hetzelfde te doen? Dankzij de beweegroutes van QR-FIT kom je middels een gratis app in beweging en tegelijkertijd geniet je van de buitenlucht. Benieuwd hoe het werkt?

Hoevelaken en Nijkerk

Door Hoevelaken en Nijkerk staan palen met QR-codes verspreid. Deze codes vormen samen een beweegroute die je terugvindt in de gratis te gebruiken QR-FIT app. Langs deze routes kun je wandelen of hardlopen. Door de codes op de palen te scannen krijg je op maat gemaakte oefeningen die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Of je nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, QR-FIT heeft de perfecte workout voor iedereen.

Gratis

Dankzij QR-FIT beweeg je gratis in de openbare ruimte wanneer het jou uitkomt. Bekijk Hoevelaken en Nijkerk eens vanaf een andere kant en beweeg lekker in de buitenlucht. De oefeningen wisselen elke 24 uur, dus je zult je nooit vervelen. Je kan zelfs je eigen routes met oefeningen uittekenen en bijhouden of je aan de beweegrichtlijnen voldoet.