Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Wandelfitplus

In Nijkerk zijn er diverse wandelfitgroepen voor verschillende doelgroepen. Op zaterdagochtend van 9:00-11:00 uur nodigen we ervaren wandelaars uit om zich aan te sluiten de wandelgroep van minimaal 10 kilometer, vertrekkend vanaf Nije Veste. Op dinsdagavond, van 19:00-20:15 uur, bieden we een gezellige wandelgroep voor degenen die minstens 5 kilometer kunnen lopen, ook vanaf Nije Veste. Na deze wandeling genieten we samen van een ontspannen moment met koffie, thee of warme chocolademelk.

Medische begeleiding
Daarnaast hebben we speciale WandelFitPlus-groepen voor degenen die medische begeleiding nodig hebben. Op maandagmiddag, van 13:30-15:00 uur, kun je deelnemen vanaf gezondheidscentrum de Nije Veste voor een wandeling van ongeveer 5 kilometer. Op woensdagochtend, van 11:30-12:30 uur, vertrekt een groep vanuit gezondheidscentrum Corlaer, met een rustiger tempo.

Wandelen biedt niet alleen voordelen voor je fysieke gezondheid, maar draagt ook bij aan een actieve levensstijl en een positieve mentale gesteldheid. Als je graag deel wilt uitmaken van een van onze groepen, aarzel dan niet en neem contact op met buurtsportcoach Amy.