Laden Evenementen

Op woensdagmiddag 27 september kan je allemaal “Urban” activiteiten proberen!!! Dit kan je doen tussen 15.00 uur en 17.00 uur naast het Jaap van de Krol zwembad in Nijkerk is. Dus lijkt je dit wat en ben je ouder dan 7 jaar, dan hopen wij dat je met ons mee komt doen!

Je kan fietsen, skaten of stuntsteppen op een te gekke pumptrack, dit is een kruising tussen een fietscrossbaan en een skatepark. Dit is je kans om dit een keer te proberen. Je mag hier met je eigen BMX fiets, stunt step of met je skate bord op oefenen. Maar er zijn ook leenfietsen en steps. Ook zijn er mensen aanwezig die jou kunnen helpen.

Hou jij van dansen? Dan is er een workshop streetdance/hiphop van de professionele dansschool LDC.

Ook zijn er 2 graffiti workshops. Het Kunstlokaal Nijkerk geeft om 15.00 en om 16.00 uur een workshop. Hiervoor moet je wel even vooraf je plekje reserveren. Doe dit snel want Vol = Vol. Je kan een plek reserveren door te mailen naar margreet.koele@bibliotheeknijkerk.nl.

Nijkerk Sportief en Gezond zal zorgen voor een airtrack tumbling mat, waar je jezelf kan uitdagen wat tricks te oefenen en toch nog een zachte landing te maken.

Kom alleen of samen met een vriend(in) of familie, dan maken we er een te gekke middag van! Alles is gratis en wordt georganiseerd door de Sport en Cultuur Connectie