Nijkerk Sportief en Gezond en Sigma starten met een proefactiviteit: ‘Blokje Om’, waarin wandelliefhebbers nieuwe plaatsgenoten leren kennen. De activiteit wordt opgezet om te onderzoeken of het voorziet in een behoefte. Na de laatste wandeling wordt deelnemers om feedback gevraagd.

Op de woensdagochtenden 10, 17 en 24 maart worden er vanaf de Nije Veste (Nijkerk) in duo’s korte wandelingen van 20 à 30 minuten gemaakt. Deelnemers worden gekoppeld aan een (onbekende) inwoner, iedere woensdag een nieuwe wandelpartner.

Op de dinsdag voorafgaand aan de wandelactiviteit, ontvang een deelnemer per e-mail een tijdsblok (tussen 10.00 en 10.30 uur) en de voornaam van de wandelpartner. Zij kunnen zelf een route bedenken of een voorbeeldroute ter plaatse ontvangen. Aanmelden kan tot en met 8 maart en deelname is kosteloos. Opgave geldt voor alle bovengenoemde data.

Meer informatie via Tabitha van Nijkerk Sportief en Gezond via: tabitha@nijkerksportiefengezond.nl of tel. 06-27261588. Direct aanmelden kan hier.