Het team

Hieronder ziet u een overzicht van het team van fanatieke buurtsportcoaches. Ons team bestaat uit vijf buurtsportcoaches (inclusief teamleider en JOGG-regisseurs) die actief zijn op verschillende domeinen. Wilt u weten waar we actief zijn? Neem dan gerust een kijkje op onze website of sociale media!

Nijkerk Sportief en Gezond is een onderdeel van de Sportimpuls.nl BV groep. Sportimpuls.nl BV is expert bij het matchen van vraag en aanbod in de Buurt-Onderwijs-Sport driehoek. Sportimpuls.nl BV is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams. Benieuwd wat Sportimpuls.nl BV nog meer doet? Bezoek gerust de website eens.

Het buurtsportteam Nijkerk Sportief en Gezond is actief binnen de gemeente Nijkerk. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Nijkerkse bevolking meer in beweging te laten komen en een gezonde leefstijl te stimuleren. Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en ondersteunen ze scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl

     

Tessel Kok

Accountmanager
tessel@nijkerksportiefengezond.nl

06 23 17 78 43

Lara Kreikamp

Projectmanager, JOGG-regisseur, Life Goals, Beweegloket, Communicatie
lara@nijkerksportiefengezond.nl

06 42 13 55 37

Jonah Melgers

Onderwijs, Beweegplein, Wandelfit (PLUS)
jonah@nijkerksportiefengezond.nl

06 28 80 38 04

Danny Brouwer

Vakdocent, Sportkanjerclub, Koningsspelen, Begeleiden SIO’s 
danny@nijkerksportiefengezond.nl
06 28 91 13 45

Gert van de Veen

Koningsspelen, Onderwijs, Sportkanjerclub, Jeugdfonds Sport & Cultuur
gert@nijkerksportiefengezond.nl
06 16 50 19 08

Vincent Smallegange

Volwassenen/senioren en Aangepast sporten
vincent@nijkerksportiefengezond.nl
06 34 53 52 28

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op