Over ons

Het team

Hieronder ziet u een overzicht van het team van fanatieke buurtsportcoaches. Ons team bestaat uit vier buurtsportcoaches (inclusief teamleider en JOGG-regisseurs) die actief zijn op verschillende domeinen. Wilt u weten waar we actief zijn? Neem dan gerust een kijkje op onze website of sociale media!

Het buurtsportteam Nijkerk Sportief en Gezond is actief binnen de gemeente Nijkerk. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Nijkerkse bevolking meer in beweging te laten komen en een gezonde leefstijl te stimuleren. Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en ondersteunen ze scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.

Danny Brouwer
Buurtsportcoach, Vakdocent, Verenigingsmanager

Vincent Smallegange
Buurtsportcoach, JOGG-regisseur

Jens

Julius

Daniel

Rinze

Luca

Storm

Chantal

Nijkerk Sportief en Gezond is een onderdeel van de Sportimpuls.nl BV groep. Sportimpuls.nl BV is expert bij het matchen van vraag en aanbod in de Buurt-Onderwijs-Sport driehoek. Sportimpuls.nl BV is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams. Benieuwd wat Sportimpuls.nl BV nog meer doet? Bezoek gerust de website eens.