Op vrijdag 17 juni 2022 is het zover, het eerste Life Goals Festival in Nijkerk. Tijdens deze sportdag voor mensen in een kwetsbare positie is er een 4-tegen-4 voetbaltoernooi en zijn er verschillende losse activiteiten zoals kickboksen en sport-en-spel onderdelen. Van 12:00 tot 17:00 uur doen meerdere teams mee met de activiteiten. De deelnemers zijn geen getrainde professionals, maar bijvoorbeeld (ex-)dak- en thuislozen, mensen met ggz- en/of verslavingsproblematiek, statushouders en mensen met ggz-problematiek. De focus ligt daarom ook niet op niveau, maar op plezier.

Life Goals Nijkerk is er, omdat zij de overtuiging hebben dat sport en bewegen van grote waarde kan zijn voor iedereen. Zij willen mensen inspireren door hen in hun kracht te zetten en uitzicht te bieden op een positieve toekomst; een toekomst mét perspectief.

Ben jij, of ken jij iemand van 16+, waarvoor deze sportdag geschikt zou zijn? Teams kunnen zich nog steeds aanmelden.  Klik op de link in de flyer en vul het formulier in!
Inschrijven Life Goals festival Nijkerk 2022 (google.com)

Contact opnemen? Mail naar lara@nijkerksportiefengezond.nl