Jeugdsportfonds

Het motto van het Jeugdsportfonds is ‘iedereen moet kunnen sporten’. Maar lang niet alle kinderen hebben gelijke kansen. Dat kan aan van alles liggen, maar nooit aan de kinderen zelf. Als het over sporten gaat, geeft het Jeugdsportfonds juist die kinderen een extra kans.

Aanvragen

Een aanvraag bij het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Nijkerk kan op www.allekinderendoenmee.nl worden gedaan door een intermediair. De intermediair is iemand die op professionele basis met het kind werkt, zoals een leerkracht, hulpverlener, jongerenwerker of begeleider. Ouders en sportverenigingen kunnen zelf geen aanvraag indienen.

Lokaal aanspreekpunt

In Nijkerk kunnen ouders terecht bij Nijkerk Sportief en Gezond, het lokale aanspreekpunt voor informatie over het Jeugdsportfonds, of over de intermediairs in de gemeente. Nijkerk Sportief en Gezond is te bereiken via lara@nijkerksportiefengezond.nl.

Intermediair worden en meer informatie

Mocht u als professional interesse hebben om intermediair te worden, of wilt u meer weten over het Jeugdsportfonds Gelderland, bezoek dan de website van www.jeugdsportfonds.nl.

Wat doet het Jeugdsportfonds?

Het Jeugdsportfonds Nijkerk biedt kinderen uit financieel weinig draagkrachtige gezinnen de mogelijkheid om te sporten bij een sportvereniging. Het fonds vergoedt de contributie en eventuele sportattributen tot een gezamenlijk bedrag van maximaal €225,- euro per kind. Om het Jeugdsportfonds goed in de praktijk tot uitvoer te brengen, zijn er enkele spelregels van toepassing:

Lokaal aanspreekpunt Gemeente Nijkerk: Nijkerk Sportief en Gezond
Naam: Lara Kreikamp
E-mail: lara@nijkerksportiefengezond.nl

Hulp nodig, maar nog niet de informatie kunnen vinden die je zoekt? Bekijk de volgende websites voor meer informatie.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.